Tag : %d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%b6%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0

post image

Дали е плаќањето преку kupinapopust сигурно!?

Да. И тоа многу.
Затоа:
– Не треба да избегнувате користење на вашата платежна картичка. Тоа е најбрз и наједноставен начин да го добиете вашиот попуст. При плаќањето Вашата платежна картичка поминува преку сигурносна верификација и ние во ниту еден случај немаме пристап до бројот на картичката и другите лични податоци.
Благодарение на АД Стопанска банка и процесинг центарот Касис, сите плаќање поминуваат преку екстремно сигурен систем и нема простор за никаква грижа од било каква злоупотреба.

Олеснете си го животот и плаќајте едноставно и брзо со вашите платежни картички.