Category : објава

post image

Плаќање при достава!

Почитувани, Би сакале да ве информираме дека сите производи достапни за нарачка преку нашата веб страна можете да ги платите при нивно подигање. Можеме да ви го доставиме производот на ваша посакувана адреса (некои производи се со бесплатна достава) или можете сами да си ги подигнете од нашите канцеларии – Мапа. Се што е потребно

Read More →

post image

Дали е плаќањето преку kupinapopust сигурно!?

Да. И тоа многу. Затоа: – Не треба да избегнувате користење на вашата платежна картичка. Тоа е најбрз и наједноставен начин да го добиете вашиот попуст. При плаќањето Вашата платежна картичка поминува преку сигурносна верификација и ние во ниту еден случај немаме пристап до бројот на картичката и другите лични податоци. Благодарение на АД Стопанска банка и

Read More →