Category : Некатегоризирано

Влијание и мерки од Ковид 19!

Почитувани, Заради Ковид 19 ситуацијата од 01.11.2020 подигнување на производите од канцелариите на kupinapopust ќе биде можно само во четврток секоја недела помеѓу 12 и 18 часот. Со почит, Тимот на kupinapopust.mk

post image

Дали е плаќањето преку kupinapopust сигурно!?

Да. И тоа многу. Затоа: – Не треба да избегнувате користење на вашата платежна картичка. Тоа е најбрз и наједноставен начин да го добиете вашиот попуст. При плаќањето Вашата платежна картичка поминува преку сигурносна верификација и ние во ниту еден случај немаме пристап до бројот на картичката и другите лични податоци. Благодарение на АД Стопанска банка и

Read More →

Лесно и едноставно маркирање на искористените купони!

Драги kupinapopust партнери, Контролата врз искористувањето на kupinapopust купоните никогаш не билa полеснa. Од сега, ќе можете брзо, лесно и едноставно да ги маркирате купоните како искористени користејќи едноставна апликација која го препознава QR кодот од купонот. Секој купон прикажан од страна на корисникот има уникатен QR код. Се што треба да направите е само

Read More →

Kupinapopust Ве наградува во текот на целата 2018 година!

Драги корисници! Како поинаку би можеле да вe усреќиме во текот на целата 2018, освен со подароци реализирани преку бесплатни ваучери од нашите партнери – трговци! Во денови кога сите нешто подарувате, добивате или купувате за Вашите сакани, решивме и ние да подариме нешто за нашите сакани. Се разбира, за кого, ако не за Вас.

Read More →

post image

Во духот на Нова Година – Патувајте, подарувајте и погрижете се за Вашиот изглед!

Чист планински воздух и релаксација во минерална вода. Каде? Во Банско се разбира. Ова се нашите 5 Причини за незаборавен зимски одмор во Банско! Незнаете што да подарите за Нова Година, а сакате уникатен производ кој нема да го оптовари вашиот буџет? Разгледајте ги нашите предлози на следниов линк: Kupinapopust производи! Сакате да изгледате убаво,

Read More →

post image

Закуп на банер рекламен простор!

Закуп на банер рекламен простор според вашиот буџет! Kupinapopust e вистинско место за промоција на Вашата понуда! Почитувани сопственици на мали, средни и големи фирми Не постои фирма која во денешно време не нуди одреден попуст со цел да привлече внимание и да го зголеми бројот на муштерии. Се креираат разни кампањи за сезонски попусти, акции со лимитирано

Read More →