Category : Игротека

Незаборавен детски роденден во “Морски Свет”

Драги родители, за неколку дена се наближува најважниот датум во вашиот живот – роденденот на вашето детенце, а вие сте до гуша заглавени со работни обврски? Воопшто не грижете се повеќе, затоа што тимот на Купи на Попуст мисли на вас и вашите најмали и најсакани славеници! ❤️   Посакувате ли да му овозможите на вашето

Read More →