Влијание и мерки од Ковид 19!

Почитувани,
Заради Ковид 19 ситуацијата од 01.11.2020 подигнување на производите од канцелариите на kupinapopust ќе биде можно само во четврток секоја недела помеѓу 12 и 18 часот.
Со почит,
Тимот на kupinapopust.mk