Плаќање при достава!

Почитувани,

Би сакале да ве информираме дека сите производи достапни за нарачка преку нашата веб страна можете да ги платите при нивно подигање. Можеме да ви го доставиме производот на ваша посакувана адреса (некои производи се со бесплатна достава) или можете сами да си ги подигнете од нашите канцеларии – Мапа. Се што е потребно е најпрво преку телефон или е-маил да ни напишете за кои производи сте заинтересирани и обострано да ја потврдиме нарачката. Испораката на производите се врши од 1 до 4 недели во зависност од достапност на производот за што ние пред потврдата на нарачката ве информираме.

За сите оние кои плаќаат со нивните платежни картички имаат можност производите да ги платат до 12 рати без камата доколку имаат кредитна картичка издадена од Стопанска банка АД Скопје.

Влезете во светот на Икеа и Декатлон, истражете ги супер квалитетните апарати за домаќинство од Искра, Сенкор, Грундиг и другите брендови. Секојдневно го прошируваме нашиот асортиман на производи и веруваме дека ќе ги задоволиме вашите потреби на уникатен и оригинален начин.

Следете нè и уживајте во купувањето – Kupinapopust Производи!

Leave a Reply