Попуст + Плаќање на рати + Бесплатна достава

Почитувани,

Со цел да ви заштедиме и да ги направиме подостапни нашите понуди би сакале да ве информираме дека истите можете да ги купите не само со попуст, туку и на рати, а за одредени понуди за производи вршиме и бесплатна достава.

Ова се условите за плаќање на рати:

1. За да платите на рати вкупната сума мора да биде поголема од 1999 денари.
2. За сума од 2000 ден. до 6000 ден. може да платите најамногу на 2 ,4 или 6 рати
3. За сума над 6000 ден. може да платите на 2, 4, 6, 10 или најмногу 12 рати без камата.
4. Плаќањето на рати е можно само со кредитни картички на Стопанска банка А.Д. Скопје ( Visa , Master card i Visa Vero )

Плаќањето на рати е можно само доколку плаќате со платежна картичка. Доколку одберете да се запомни платежната картичка информациите што ќе ги внесете ќе се запомнат и автоматски ќе се пополнат при вашето следно купување. 
Заради ваша безбедност не се запомнува CVV бројот и секогаш ќе треба да го внесувате.

На нашата веб страна ќе најдете понуди за производи од повеќе реномирани брендови како Ikea, Decathlon, Iskra, Sencor, многу апарати за домаќинство, прочистувачи на воздух и други практични производи.

Би сакале да истакнеме дека плаќањето на рати не е ограничено само на понуди за производи, туку важи за сите наши понуди. Посебно понудите за патувања во Грција и Банско се со доста привлечни цени и истите може да се платат на повеќе рати. Затоа Драги наши корисници, следете нè и уживајте во шопингот. Ве сакаме и работиме секојдневно за да ви заштедиме и да ги направиме вашите желби остварливи.

Посетете нè – www.kupinapopust.mk

Leave a Reply