Со попуст до нови муштерии!

Почитувани,

 

Постоиме веќе 7-та година и голем број на фирми од различна големина и дејност отворија понуда на kupinapopust со цел да инвестираат во ефективна и ефикасна реклама, како и да ја зголемат својата продажба. Моделот на рекламирање на kupinapopust е единствен модел коишто нуди рекламирање со мерлив ефект, поточно колку продадени купони = толку муштерии. Трошокот за овој тип на реклама е далеку помал од телевизиска, радио, билборд или било која друга реклама. Со други зборови, се што ни е потребно нам е да добиеме навистина привлечна понуда од која издвојуваме разумна провизија само во случај на продаден купон. Понудата по супер промотивна цена е нашиот главен адут за да го привлечеме вниманието на нашите корисници и истите да ги преточиме во Ваши муштерии. Со цел да ви ја претставиме нашата промотивна-продажна моќ и да ве информираме за основните услови за соработка, го изработивме овој online каталог кој ќе ви послужи подетално да се информирате во врска со објава на Вашата понуда на kupinapopust.mk. Ве очекуваме!

 

Клик овде – Kupinapopust понуда!

Канцеларија и коресподенција
Ул.Никола Вапцаров бр.3/1, Центар, реон 8, 1000, Скопје, Македонија
Фиксен тел.: 02 3 215 988, 02 3 256 027,
моб. VIP 070 732 842, 071 315 460, (достапни секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот).
e-mail: komercija@kupinapopust.mk
Kupinapopust.mk е дел од Груп Поинт дооел Скопје


Leave a Reply