Таг : полиса

Безбедно патување со онлајн “Еуролинк” осигурување

И покрај тоа што ни пристигна есента, времето е навистина како ретко кога досега топло и сончево. Совршено за убаво есенско патување во некој од претстојните викенди, нели? 😉

 

Купи на Попуст се грижи за вас и вашата безбедност од почетокот до крајот на патувањето. Од самите почетоци целта ни е да имате незаборавно и безбедно патување, без оглед на тоа која дестинација од нашите понуди ќе ја одберете. За да сé помине во најдобар ред, веруваме дека е клучна токму нашата стопроцентна посветеност кон вас. А тоа не се гледа само по бројот на продадени купони, туку и по нашата подготвеност секогаш да ви излеземе во пресрет и да ви понудиме максимален квалитет по најниска можна цена.

 

Затоа овојпат решивме да ви презентираме нешто што ќе ви овозможи безбедно и сигурно патување со само неколку клика. Патувајте ослободени од грижи и стресови, каде и да одите!

 

Имено, без разлика која наша патна зделка ќе решите да ја купите, неизбежен дел на секое патување е патничкото осигурување. Истото не е голем финансиски издаток, а ви овозможува да патувате без грижи и секирации дека на пример, некој може да ви го украде багажот, да ви го оштети автомобилот, одеднаш да се разболите, или не дај боже, да ви го украдат пасошот и останатите документи. Овие ситуации не се толку ретки и им се случуваат на голем број патници, па токму во таквите кризни моменти патничкото осигурување буквално злато вреди и може да ве спаси од мачни процедури, компликации, а за дополнителните финансиски трошоци и да не зборуваме.

 

Патничкото осигурување како концепт не е ништо ново кај нас, но Купи на Попуст заедно со “Еуролинк” решија да ви го направат патничкото осигурување уште подостапно, со само неколку клика!

 

 

 

Дали знаете дека “Еуролинк” ви нуди можност на нивниот сајт самите да си пресметате какво патничко осигурување би било најповолно за вас? Можете да одберете соодветен пакет според вашите релевантни критериуми, а на нивниот калкулатор ќе биде пресметано колку треба да платите. Со само неколку клика вашата трансакција ќе биде процесирана онлајн, а вие брзо, лесно и многу едноставно ќе си добиете “Еуролинк” патничко осигурување, персонализиран осигурителен пакет само за вас, со 10% попуст! Најубавото е што повеќе нема губење време по шалтери или чекање редови, сето ова можете да го завршите од удобноста на вашиот дом или канцеларија.  🙂

 

Но, најпрвин да видиме кој осигурителен пакет би бил најдобар за вас?

 

“Еуролинк” ви нуди 4 патни полиси: 

 

 1. Оптимум полисата ги опфаќа следните ризици:
 • Трошоци за лекување поради болест или несреќен случај
 • Предвремено враќање во земјата поради болест или смрт на близок роднина
 • Враќање посмртни останки во земјата
 • Враќање малолетни деца во Република Македонија
 • Надомест на телефонски трошоци
 • Посета на пациент кој е хоспитализиран во странство – превоз и сместување во хотел
 • Продолжување престој по препорака на доктор – сместување во хотел
 • Предвремено враќање во земјата поради болест или смрт на близок роднина

 

 1. Премиум полисата ги опфаќа сите ризици од Оптимум полисата, но е проширена и со следниве дополнителни ризици:
 • Багаж – кражба, оштетување и уништување
 • Багаж – кражба во моторно возило
 • Багаж – задоцнето пристигнување во странство
 • Трошоци за повторно издавање пасош, возачка дозвола и сообраќен сертификат

 

 

 1. Следи ВИП Полисата, наменета за сопственици на бизниси, членовите на органи на управување во компании како за вработените во истите.

Таа ги опфаќа сите елементи од Оптимум и Премиум полисите, плус овие дополнителни ризици:

 • Трансфер на деловни колеги
 • Предвремено враќање поради тешка несреќа во домот
 • Предвремено враќање поради тешка несреќа во делловни простории, фабрика
 • Надомест на трошоци заради доцнење или откажување на лет
 • Враќање моторно возило

Како што можете да видите, Оптимум полисата е наједноставна, а потоа се надградува со дополнителни ризици во Премиум, односно ВИП полисата.

 

 1. Но, тоа не е сé! Имено, “Еуролинк” мисли и на љубителите на ски спортовите. Па така, имаат и специјален Ски Пакет, со кој е опфатено следново:
 • Доцнење, губење или кражба на ски опрема (скии, чевли, штеки, ски борд) при транспорт
 • Болест или повреда при зимување
 • Затворање терени
 • Лавина или слегнување на земјиште

Овој пакет е идеален за вас доколку се бавите аматерски со скијање и сноуборд.

 

Сега сé што треба да направите е да  ја изберете вашата посакувана дестинација тука.

 

Потоа појдете на следниов линк, каде со само неколку брзи клика можете да ја изберете вашата персонализирана патна полиса. Плаќањето и купувањето на полисата се целосно безбедни и целата процедура ќе ја завршите за миг.

 

Нека патувањата ви бидат незаборавна и безгрижна авантура со Купи на Попуст и “Еуролинк!” Среќен пат! 🙂