Категорија : Храна

Гурмански скара викенд во гостилница “Налеј”

Само неколку часа нé делат од крајот на оваа работна недела. Секој од нас полека ги брои преостанатите канцелариски мигови и си прави ментална мапа на сите забавни активности и убави моменти кои ни претстојат викендов.   Да, овие денови се совршени да се изнаспиете колку сакате, да се изодморите, видите со пријателите и семејството

Прочитај повеќе →