Категорија : Спорт

Бразилска капуера за фит форма

Спортот треба да биде составен дел на животот на секој поединец кој се грижи за своето здравје и тело. Не џабе старата поговорка вели: “Во здраво тело здрав дух”. Бенефитите од спортувањето се многубројни. Со спортот не само што се ослободуваме од стресот и напнатоста, туку ја подобруваме и меморијата и концентрацијата, како и физичката

Прочитај повеќе →