Категорија : Производи

post image

Плаќање при достава!

Почитувани, Би сакале да ве информираме дека сите производи достапни за нарачка преку нашата веб страна можете да ги платите при нивно подигање. Можеме да ви го доставиме производот на ваша посакувана адреса (некои производи се со бесплатна достава) или можете сами да си ги подигнете од нашите канцеларии – Мапа. Се што е потребно

Прочитај повеќе →

post image

Производи од Decathlon директно во Вашиот дом!

Појаснување:  Почитувани корисници, • На www.decathlon.bg може да ги погледнете сите актуелни производи. • Потребно е да ни го испратите на e-mail admin@kupinapopust.mk кодот од производот (види слика подолу) за кој сте заинтересирани, а ние за истиот ќе ви одговориме колку чини. По уплатата на производот од Ваша страна, во рок од 2 до 3 недели истиот ќе биде достапен за

Прочитај повеќе →

post image

Производи од IKEA директно до Вашиот дом!

Појаснување: • На www.ikea.bg или www.ikea.rs може да ги погледнете актуелните производи. • Потребно е да ни го испратите на e-mail admin@kupinapopust.mk кодот од производот и земјата која што сте ја избрале (види пример слика подоле) , а ние за истиот ќе ви одговориме колку чини. По уплатата на производот од Ваша страна, во рок од 2 до 3 недели истиот ќе

Прочитај повеќе →

post image

Nutri Mix блендери по супер промотивни цени!

Nutri mix блендери по супер промотивни цени! – Линк од понудите – Nutri Mix Сте се запрашале ли како максимално да ги искористите сите хранливи состојки и да подготвите вкусен оброк кој ќе ви даде енергија за претстојниот ден? Nutri Pro Mix блендерот може да ви помогне да се храните здраво и секојпат свежо, така

Прочитај повеќе →

Од стари фотографии до уникатни персонализирани производи

Сите ние посакуваме да ги овековечиме најубавите спомени и да ги сочуваме од забот на времето. Токму затоа голем дел од нас поседуваат албуми со најомилените фотографии, на кои често одново и одново им се навраќаме. Оние постарите љубоморно ги чуваат традиционалните албуми, а помладите генерации пак создаваат свои дигитални албуми – вистински одраз на

Прочитај повеќе →