Категорија : објава

post image

Дали е плаќањето преку kupinapopust сигурно!?

Да. И тоа многу. Затоа: – Не треба да избегнувате користење на вашата платежна картичка. Тоа е најбрз и наједноставен начин да го добиете вашиот попуст. При плаќањето Вашата платежна картичка поминува преку сигурносна верификација и ние во ниту еден случај немаме пристап до бројот на картичката и другите лични податоци. Благодарение на АД Стопанска банка и

Прочитај повеќе →