Категорија : Козметика

Топла депилација – решение за ваша блескава и мазна кожа

Ретко кој козметички третман прави да се чувствуваме поубаво и посамоуверено во својата кожа од  депилацијата. Истата е неизбежен дел од животот на секоја припадничка на понежниот пол, и не е само естетски, туку и еден од основните хигиенски императиви.   Жените од стариот Египет се заслужни за тоа што депилацијата е неопходен дел од

Прочитај повеќе →