Лесно и едноставно маркирање на искористените купони!

Драги kupinapopust партнери,

Контролата врз искористувањето на kupinapopust купоните никогаш не билa полеснa.
Од сега, ќе можете брзо, лесно и едноставно да ги маркирате купоните како искористени користејќи едноставна апликација која го препознава QR кодот од купонот.
Секој купон прикажан од страна на корисникот има уникатен QR код.
Се што треба да направите е само да го скенирате QR кодот со Вашиот смартфон и тој автоматски ќе се означи како искористен.
Маркираниот купон се прикажува како искористен кај корисникот, кај фирмата која ја дава услугата, како и во нашиот централен систем за контрола на купоните. Со тоа имаме целосна и јасна прегледност на статусот на купоните.

На овој начин јасно се одвоени купоните кои не се искористени, купоните кои се искористени и купоните чиј рок на искористување веќе изминал.
Скенирањето на купоните може да се направи без разлика на кој начин корисникот го прикажува својот купон, дали од телефон/таблет или отпечатен на хартија.
Се што треба да направите е да ја симнете QR Code Free Scan апликација од Play Store или преку Viber да го пронајдете QR читачот.

Потоа само ставете го Вашиот телефон врз QR кодот на купонот. Скенерот ќе Ви исфрли линк кој ве одведе до конкретната понуда за која е купен купонот каде што стои поле „Означи како искористен“.
На тоа поле го означувате купонот како искористен и работата е завршена.

Ова не само што го олеснува маркирањето на купоните, туку ни помага на сите нас да имаме јасен увид во тоа кои корисници ја искористиле услугата или подигнале производ. Контролата е сега многу едноставна, нели!?:)

 

Ви посакуваме што поголем број на купони за маркирање 🙂

Ваш,
kupinapopust.mk 

Leave a Reply