Закуп на банер рекламен простор!


Закуп на банер рекламен простор според вашиот буџет!

Kupinapopust e вистинско место за промоција на Вашата понуда!

Почитувани сопственици на мали, средни и големи фирми

Не постои фирма која во денешно време не нуди одреден попуст со цел да привлече внимание и да го зголеми бројот на муштерии. Се креираат разни кампањи за сезонски попусти, акции со лимитирано времетраење и слични промоции кои треба да допрат до потенцијалните муштерии и да ги преточат во реални купувачи. Има ли подобро место за реклама на Вашата промотивна понуда од нејзино претставување на специјализарана веб страна за попусти – www.kupinapopust.mk !? Нашиот бизнис модел вели дека понудата која ќе се отвори на kupinapopust мора да биде со поголем или ексклузивен попуст наменет исклучиво за kupinapopust, но доколку веќе имате промотивна понуда и неможете да одобрите поголем попуст, Ви нудиме ефективно решение за промоција на Вашата понуда преку закуп на банер рекламен простор. За таа цел ја подготвивме следнава понуда за која силно веруваме дека вреди да одвоите од Вашиот буџет за рекламирање.

Повеќе инфо на следниов линк:

 

Клик овде – Закуп на банер рекламен простор!

 

Leave a Reply